+40770.923.363
+40770.927.089
Restaurari Dentare - www.dentalsparks.ro
Menu

Restaurari Dentare

Restaurari Dentare

Restaurari dentare, pentru personalizarea oricarei danturi Reconstructia elementelor dentare distruse sau absente poate reprezenta o problema destul de delicata atat pentru pacienti, cat si pentru medicii specialisti in ortodontie. Pentru ca rezultatele sa corespunda asteptarilor pacientilor, medicul specialist trebuie sa-si puna in aplicare intreaga pricepere, precum si cunostintele de restaurari dentare.

Pacientii se pot simti complexati atunci cand se confrunta cu lipsa unui dinte sau cu o dantura total sau partial deteriorata. Sentimentul de inferioritate se poate accentua atunci cand portiunea afectata este vizibila. Pentru ca persoanele sa nu mai sufere din cauza complexelor, rezolvarea propusa de catre medicii ortodonti inseamna diferite practici de restaurari dentare.

Aceste solutii sunt oferite de cabinetele de stomatologie ale clinicii Dentalsparks , in vederea personalizarii aspectului natural al danturii pacientilor. Daca pacientii au pierdut unul sau mai multi dinti, pentru a se simti in largul lor in urma restaurarii dentare, lucrarea finala (proteza, puntea sau coroana dentara) trebuie sa aiba un aspect cat mai apropiat celui natural.

Dr. Mihalceanu Cornel

Formarea profesionala temeinica, respectul pentru munca realizata si dedicatia sunt principalele mele puncte forte.

Citeste mai mult

Dr. Macovei Igor

Ne straduim sa facem din fiecare vizita la cabinetul nostru o experienta cat mai placuta si sa schimbam mentalitatea pacientilor

Citeste mai mult

Dr. Lupu Maxim

Ne straduim sa facem din fiecare vizita la cabinetul nostru o experienta cat mai placuta si sa schimbam mentalitatea pacientilor

Citeste mai mult

Dr. Iurii Rotaras

Obiectivul nostru este ingrijirea sanatatii dumneavoastra si imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor medicale oferite.

Citeste mai mult

Puneo intrebare

Ai o neclaritate?
Lasa aici mesajul si noi iti raspundem in cel mai scurt timp posibil