+40770.923.363
+40770.927.089
Despre noi - www.dentalsparks.ro
Menu

Desprenoi

Despre noi

Clinica stomatologica Dentalsparks Barlad face parte dintre cele mai performante si moderne clinici din Barlad. Aici activeaza o echipa de profesionisti calificati cu multa experienta capatata in timp. Practica noastra se datoreaza nivelului avansat de cunostinte, experientelor noi obtinute prin participarea activa la congresele stomatologice nationale si internationale. In tratament noi cautam modalitati de a efectua procedurile rapid, eficient si calitativ.

Centrul este dotat cu aparataj stomatologic modern, aplicandu-se cele mai recente tehnologii si inovatii, materiale de ultima generatie. Fiecare pacient in clinica noastra are parte de o ingrijire si abordare individuala a personalului nostru.

Scopul clinicii Dentalsparks Barlad este de a recapata zambetul din plin al pacientilor fara durere. Specialistii Dentalsparks Barlad stiu cat de importanta este prevenirea bolilor dentare, si intotdeauna vor raspunde la intrebarile Dumneavoastra, va vor consulta profesionist si calitativ.

Amplasarea clinicii in centrul Barladului faciliteaza accesul tuturor mijloacelor de transport din diferite zone ale municipiului mai exact str. Stefan cel Mare nr. 6, in parcarea mare dintre Penny si Lidl

Clinica Dentalsparks Barlad este o clinica dotata cu utilaj de ultima generatie, tehnologii si materiale performante, mijloace sigure de dezinfectie si sterilizare. Personalul medical este alcatuit din medici profesionisti, care detin specializari si perfectionari in diferite tari ale lumii.

Dr. Mihalceanu Cornel

Formarea profesionala temeinica, respectul pentru munca realizata si dedicatia sunt principalele mele puncte forte.

Citeste mai mult

Dr. Macovei Igor

Ne straduim sa facem din fiecare vizita la cabinetul nostru o experienta cat mai placuta si sa schimbam mentalitatea pacientilor

Citeste mai mult

Dr. Lupu Maxim

Ne straduim sa facem din fiecare vizita la cabinetul nostru o experienta cat mai placuta si sa schimbam mentalitatea pacientilor

Citeste mai mult

Dr. Iurii Rotaras

Obiectivul nostru este ingrijirea sanatatii dumneavoastra si imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor medicale oferite.

Citeste mai mult

Puneo intrebare

Ai o neclaritate?
Lasa aici mesajul si noi iti raspundem in cel mai scurt timp posibil