+40770.923.363
+40770.927.089
Terapie - www.dentalsparks.ro
Menu

Terapie

Terapie

Terapia dentara este specialitatea stomatologica axata pe tratarea leziunilor atat carioase si cat si necarioase dar si complicatiilor acestora: fracturi, distrofii, leziuni de uzura dentara, etc.

Serviciile de stomatologie generala oferite de Dentalsparks Barlad includ, pe langa examenul de rutina, curatarea danturii, detartrajul si alte metode de preventie utile danturii dvs.

Scopul clinicii Dentalsparks Barlad este de a recapata zambetul din plin al pacientilor fara durere. Specialistii Dentalsparks Barlad stiu cat de importanta este prevenirea bolilor dentare, si intotdeauna vor raspunde la intrebarile Dumneavoastra, va vor consulta profesionist si calitativ.

Terapeutii nostri stomatologi sunt profesionisti de asistenta medicala orala primara si au calificarea necesara pentru a efectua tratamente dentare de baza cum ar fi de exemplu: restabiliri stomatologice prin tratament, prevenirea bolilor si programe de promovare a sanatatii orale pentru a va mentine si imbunatati sanatatea.

Terapeutii nostri dentari sunt foarte atenti la nevoile clientilor, ii ajuta si indruma pe acestia cu sfaturi pentru a avea o igiena orala impecabila.

Dr. Mihalceanu Cornel

Formarea profesionala temeinica, respectul pentru munca realizata si dedicatia sunt principalele mele puncte forte.

Citeste mai mult

Dr. Macovei Igor

Ne straduim sa facem din fiecare vizita la cabinetul nostru o experienta cat mai placuta si sa schimbam mentalitatea pacientilor

Citeste mai mult

Dr. Lupu Maxim

Ne straduim sa facem din fiecare vizita la cabinetul nostru o experienta cat mai placuta si sa schimbam mentalitatea pacientilor

Citeste mai mult

Dr. Iurii Rotaras

Obiectivul nostru este ingrijirea sanatatii dumneavoastra si imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor medicale oferite.

Citeste mai mult

Puneo intrebare

Ai o neclaritate?
Lasa aici mesajul si noi iti raspundem in cel mai scurt timp posibil