+40770.923.363
+40770.927.089
Implantologie - www.dentalsparks.ro
Menu

Implantologie

Implantologie

Implantul este o radacina dentara artificiala, confectionata de obicei din titan, care se plaseaza la baza viitorului dinte. Implantul dentar este de fapt un suport pentru viitoarea coroana dentara. Este important ca pacientii nostri sa cunoasca faptul ca dupa inserarea unui implant dintele nu apare deodata, acestuia ii trebuiesc in medie 4-6 luni pentru a se osteointegra iar mai apoi se va realiza procesul propriu zis de plasare a dintelui.

Implanturile dentare sunt recomandate persoanelor care au o stare buna a sanatatii orale insa din anumite motive si-au pierdut unul sau mai multi dinti. Plasarea implanturilor este efectuata, de regula, sub forma unei interventii chirurgicale care implica o operatie simpla sub anestezie locala obisnuita.

Dupa o interventie de implantologie la Dentalsparks Barlad veti descoperi ca dantura dvs. are un aspect atat de natural incat s-ar putea sa uitati ca ati pierdut vreodata un dinte. Va puteti bucura o perioada destul de indelungata de implanturile dentare realizate de medicii nostri stomatologi, doar ca trebuie sa aveti grija de igiena dvs. orala, aceste aspecte va vor fi comunicate desigur de medicul dvs.

Noi stim cat de important este confortul oferit de sanatatea dintilor pentru toti oamenii, de aceea tratam cu maxima seriozitate orice interventie stomatologica iar implanturile dentare pe care le-am realizat de-a lungul anilor s-au dovedit a fi solutia perfecta la problemele dentare ale multor pacienti.

Dr. Macovei Igor

Ne straduim sa facem din fiecare vizita la cabinetul nostru o experienta cat mai placuta si sa schimbam mentalitatea pacientilor

Citeste mai mult

Dr. Lupu Maxim

Ne straduim sa facem din fiecare vizita la cabinetul nostru o experienta cat mai placuta si sa schimbam mentalitatea pacientilor

Citeste mai mult

Dr. Iurii Rotaras

Obiectivul nostru este ingrijirea sanatatii dumneavoastra si imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor medicale oferite.

Citeste mai mult

Puneo intrebare

Ai o neclaritate?
Lasa aici mesajul si noi iti raspundem in cel mai scurt timp posibil